Jaguar revine în motorsport. Britanicii au ales Formula E

Numele Jaguar va reveni pe buzele pasionaților de motorsport. Producătorul britanic a anunțat că revine în sporturile cu motor, mai exact în Formula E. Jaguar a reușit să realizeze un parteneriat puternic cu Williams Advanced Engineering și așteaptă cu nerăbdare debutul noului sezon de Formula E.

Zvonurile cu privire la o revenire a Jaguar în motorsport au apărut încă din luna iulie a acestui an, însă acum avem și comunicarea oficială.

Citește și: Jaguar XE poate fi cumpărat și cu tracțiune integrală

“Sunt mândru să anunț revenirea Jaguar în motorsport și debutul în campionatul Formula E. Vehiculele electrice vor juca un rol important în viitorul Jaguar Land Rover, iar Formula E ne oferă oportunitatea dezvoltării tehnologiilor electrice”, a declarat Nick Rogers.

Citește și: Doi copii în vârstă de 5 ani au săpat un tunel pe sub gardul grădiniței și au mers să cumpere un Jaguar

“Campionatul ne va permite să dezvoltăm și să testăm tehnologiile avansate în condiții extreme de performanță. Trecerea la vehicule electrice și cu o masă cât mai redusă devin caracteristici din ce în ce mai importante în condițiile în care urbanizarea crește”, a completat oficialul Jaguar Land Rover.

Adaugă un comentariu