UPDATE: James May și Richard Hammond ar putea renunța la contractul cu Top Gear

UPDATE: Ieri, 25 martie, Tony Hall, directorul BBC, a anunțat că renunță la serviciile lui Jeremy Clarkson din cauza scandalului în care acesta din urmă a fost implicat. 

Conform unui raport publicat de Daily Mail, James May și Richard Hammon ar renunța și ei la contractul cu BBC. Acesta ar trebui reînnoit la finele lunii viitoare, însă cei doi prezentatori nu-și doresc să lucreze fără Clarkson. James May a declarat că prezentatorii Top Gear vin “la pachet”, iar Hammond spune despre situația actuală că reprezintă “finalul unei ere”.

—————

25.03.2015

Declarația lui James May cu privire la decizia BBC de a-l demite pe Clarkson

La scurt timp după declarația făcută de Tony Hall, directorul BBC, o echipă a postului de televiziune Sky News a mers acasă la James May. Declarația acestuia o găsiți în clipul de mai jos.

—————

25.03.2015

Decizia BBC cu privire la soarta lui Jeremy Clarkson

UPDATE: Jeremy Clarkson a fost demis din cadrul televiziunii BBC.

Tony Hall, directorul general al televiziunii britanice este cel care a făcut anunțul, în cadrul unei conferințe de presă organizată în acestă după-amiază.

“Cu regret i-am spus astăzi lui Jeremy Clarkson că nu îi vom reînnoi contractul cu BBC. Nu am luat această decizie ușor. Am hotărât acest lucru după ce am analizat cu atenție lucrurile și după ce am avut întâlniri personale cu Jeremy Clarkson și Oisin Tymon”. Așa a început conferința Tony Hall.

În cadrul acesteia, directorul general BBC a mai amintit de faptul că o televizunea pe care o conduce are anumite standarde, iar ieșirile de genul acesta nu vor fi tolerate, indiferent de statutul celor implicați. La final, Hall a declarat că vor pregăti un nou sezon Top Gear, însă provocarea este majoră.

—————

25.03.2015

Jeremy Clarkson va fi demis de BBC

Jeremy Clarkson va fi demis de BBC în urma anchetei interne, titrează publicația britanică The Telegraph. Conform aceleiași publicații, Lord Hall, directorul general BBC, va face anunțul în cursul acestei zile.

În urma anchetei s-a ajuns la concluzia că Jeremy Clarkson a avut o dispută verbală cu producătorul Oisin Tymon, iar mai apoi, acesta din urmă a fost atacat de prezentatorul emisiunii Top Gear. Conducerea BBC îi va mulțumi lui Clarkson pentru munca depusă în cadrul postului de televiziune, dar un astfel de comporatament nu poate fi tolerat în cadrul corporației.

Conform aceleiași surse, emisiunea Top Gear va continua. În locul lui Clarkson, oamenii din BBC îl vor pe Chris Evans. Cât despre James May și Richard Hammond încă nu există zvonuri dacă vor rămâne alături de Top Gear sau vor pleca împreună cu Clarkson.

Evoluția scandalului Jeremy Clarkson – BBC

1. Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC

2. Situația lui Jeremy Clarkson rămâne incertă; Bring Back Clarkson a depășit 500.000 de susținători

3. Jeremy Clarkson în The Sun: Toți dinozaurii au dispărut, iar nimeni nu plânge dispariția lor

4. Jeremy Clarkson jignește șoferii de modele Dacia

5. Richard Hammond și James May au refuzat să filmeze fără Jeremy Clarkson

6. Viitorul lui Jeremy Clarkson în cadrul BBC va fi stabilit în cursul săptămânii viitoare

7. Declarația lui Jeremy Clarkson cu privire la BBC

8. Fanii lui Jeremy Clarkson au venit la sediul BBC într-un tanc

Sursa | The Telegraph | BBC

Adaugă un comentariu