Justiţia din Iași a dat înapoi permisul de conducere unui şofer care a murit anul trecut

Justiţia a dat înapoi permisul de conducere unui şofer care a murit în toamna anului trecut.  Bărbatul a dat în judecată Poliţia pentru a scăpa de sancţiunea rutieră, dar a murit înainte ca procesul să se încheie.

Ce mașină avea ANDREI GHEORGHE! Sute de cai putere!

Valerian Vasiliu a deschis proces după ce, pe 9 martie 2017, a fost sancţionat contravenţional cu 1.305 lei, reprezentând 9 puncte amendă.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Tribunalul Iaşi a pronunţat o sentinţă favorabilă unui om decedat, într-un litigiu purtat de câteva luni cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Veste bună pentru şoferi de la Curtea Supremă ! Cum poţi scăpa de suspendarea permisului

Valerian Vasiliu a murit încă din toamna anului trecut însă, recent, judecătorii ieşeni au decis că acesta îşi poate folosi în continuare permisul de conducere suspendat de Poliţie. Judecătorii au mai stabilit că bărbatul este îndreptăţit să primească înapoi şi jumătatea de amendă pe care a plătit-o la scurt timp după ce a primit o sancţiune contravenţională. Procesul s-a judecat cu reclamantul mort, însă, la final, judecătorii au dat sentinţă definitivă prin care au decis ca șoferului mort să îi fie restituite amenda și permisul de conducere.

taguri
Adaugă un comentariu