Kia Forte versus Lamborghini Aventador. Disputa de pe circuit în care Kia câștigă | VIDEO

În departamentul de publicicate al celor de la Kia lucrează oameni curajoși. Altfel, e greu de explicat cum cei de la Kia au ales să compare modelul Forte cu un Lamborghini Aventador chiar pe pistă.

Sunt puține automobilele (nu, nu vorbit despre supercaruri) care se pot lua “la trântă” cu un Lamborghini Aventador. Și poate că s-ar descurca în traficul aglomerat din marile orașe, însă atunci când vine vorba despre circuit pare a exista un singur învingător.

De ce vitezometrul arată alte valori faţă de viteza reală de deplasare

Ce mașină are VIORICA DĂNCILĂ! Nu te așteptai la asta!

Simona Halep iubește mașinile. Ce super mașini are în garaj

Kia Motors America a făcut o reclamă interesantă comparând modelul Forte cu un Aventador, o mașină de douăzeci de ori mai scumpă.

“În primul rând, Kia Forte are de 2 ori mai multe uși decât Aventador”, se poate auzi pe vocea de fundalul reclamei. Aceeași voce adaugă cu superioritate: “Kia Forte are portbagaj mare, în timp ce Aventador are motorul în portbagaj”.

Cine mai e ca el? Toți au râs de posesorul unui Ferrari din București!

Fostul șef de la Ferrari, vești despre Michael Schumacher

Avertisment de la fostul șef al ANAF: PSD pregătește blocarea restituirii taxei auto

La final, aceeași voce recunoaște superioritatea motorului lui Lamborghini. Și atât. “Cu 400.000 de dolari mai puțin, poți să-ți cumperi o Kia Forte și rămai și cu bani de o casă de vacanță. În Italia”, se încheie prezentarea unui model încrezător în forțele proprii.

Adaugă un comentariu

Articole similare