Kia Sportage facelift este disponibil pentru comandă în România

Kia Sportage facelift este disponibil pentru comandă și pe piața internă, anunță importatorul mărcii în țara noastră.

Pentru prima dată în gama Kia, este oferită și o variantă hibridă. Aceasta este un mild-hybrid cu sistem electric de 48V. Însă, nu toate variantele lui Sportage sunt hibride.

Kia va lansa primul său sistem de propulsie mild-hybrid diesel de 48V

Sportage facelift are în plus o bară față restiizată, un set de blocuri optice modificate, stopuri cu noua semnătură luminoasă și mai multe modele de jante. Odată urcați la bord, clienții vor observa o tapițerie în două culori, un nou volan și ceasuri de bord modernizate.

În materie de siguranță, Sportage facelift are tempomat adaptiv cu funcție Stop&Go, sistem de avertizare a șoferului în cazul în care este detectată pierderea atenției la drum și un sistem de monitorizare a unghiurilor moarte.

Cel mai ieftin Sportage facelift pe care îl poți comanda în România pleacă de la 18.633 euro cu TVA inclus. Varianta de bază are tracțiune față și este echipată cu un motor 1.6 benzină cu injecție directă. Motorul respectiv este aspirat și oferă 132 CP, iar singura transmisie oferită alături de el este o manuală cu șase trepte.

Vânzările globale ale modelului Kia Sportage au atins cifra de 5 milioane unități

Modelul Hibrid pornește de la 26.971 euro cu TVA inclus. Însă, dacă vrei cea mai scumpă echiparea, GT Line, aceasta te va costa până la 31.065 euro pentru diesel-ul de 2.0 litri asistat de sistemul hibrid al coreenilor.

Kia Sportage facelift este oferit și cu motorizări mai mici, 1.6 benzină turbo și 1.6 turbodiesel, care pot fi cumpărate atât în configurație cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Cele din urmă pot fi comandate și cu transmisie automată, de tip DCT, adică o cutie de viteze cu două ambreiaje și cu șapte trepte. Aceste variante pleacă de la aproape 27.000 de euro, cu mici diferențe de preț dacă este aleasă varianta pe benzină sau cea alimentată cu motorină.

Anul 2017 a adus vânzări de peste 131.000 de unități pentru Kia Sportage, ceea ce îl face pe acest SUV să fie cel mai popular model din oferta producătorului din Coreea de Sud.

Noul Kia Ceed – prețuri în România și oferta pentru programul Rabla

Adaugă un comentariu