Noul Kia Ceed – prețuri în România și oferta pentru programul Rabla

Noul Kia Ceed este disponibil pentru comandă și pe piața din România. Generația a treia a acestei compacte de bucură de o platformă nouă și încearcă să atragă clienții prin combinația sa de dotări și prețuri competitive.

La 12 ani de la lansarea primului Ceed, Kia a scos apostroful din numele acestui model și l-a echipat cu platforma tehnică modulară K2. Asamblarea este făcută tot în Slovacia, la uzina Kia din Zilina, în timp ce dezvoltarea sa a fost realizată în Europa, la Frankfurt, așa cum a fost și cazul predecesorilor săi.

Kia Motors Europe a înregistrat cele mai mari vânzări trimestriale din istoria companiei

Noul Ceed are o lungime de 4.31 metri, o lățime de 1.8 metri și o înălțime de 1.44 metri. Ampatamentul este de 2.65 metri, în timp ce garda la sol minimă este de 14 centimetri. Portbagajul oferă între 395 și 1.291 litri. Toate motoarele din ofertă respectă norma Euro 6d. Clienții pot alege între 11 nuanțe de exterior, în timp ce tapițeria de la bord este disponibilă doar pe negru.

Cea de-a treia generație a compactei coreene Kia Ceed debutează la Geneva

Kia oferă două echipări în gama Ceed, anume Best și Star. Cea de-a doua aduce în plus lumini de ceață cu LED pentru posterior, lumini spate LED, o grilă de radiator neagră cu ornamente cromate, o cotieră centrală cu suport de pahare pentru bancheta din spate, buzunare pe spatele scaunelor din față, geamuri electrice față și spate cu impuls și funcție de siguranță și parasolare iluminate pentru șofer și pasager.

Kia va lansa serviciul de car-sharing WiBLE în Europa

Noul Kia Ceed are un preț de listă de 15.333 euro cu TVA pe piața din România, valabil pentru varianta 1.4 benzină de 100 CP și echiparea Best. Însă, Kia oferă la momentul lansării un discount de 1.500 euro pentru toate versiunile de Ceed, deci clienții îl vor putea accesa încă de la 13.833 euro.

Studiu de fiabilitate JD Power: Kia, Hyundai şi Dacia reprezintă surprizele pieţei germane

Motorizarea 1.4 benzină aspirat nu se califică la Programul Rabla, însă fratele său turbo de 1.0 litri poate fi achiziționat la doar 13.878 euro cu TVA inclus prin programul Remat și cu reducerea menționată mai sus.

La fel ca orice model Kia din ultimii ani, Ceed beneficiază de garanția de 7 ani oferită de constructor. Pe lângă aceasta, modelele echipate din fabrică cu sistem de navigație vor avea și șapte ani de actualizări gratuite ale hărților.

Kia va lansa primul său sistem de propulsie mild-hybrid diesel de 48V

Adaugă un comentariu