Cefin Trucks atinge pragul de 3.000 de unități Ford Trucks comercializate în România

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, sărbătorește livrarea vehiculului cu numărul 3.000, prag atins în luna Noiembrie 2022. Cu ocazia aniversării livrării primelor 1.000 de unități Ford Trucks în România, parcurs realizat în 30 de luni, a fost setat un nou obiectiv, ca următoarele 1000 să fie livrate către clienții brandului în jumătate din timp, si anume 15 luni. În pofida unei perioade atipice, dificilă atât din punct de vedere social cât și economic, Cefin Trucks a reușit să îndeplinească obiectivul în vara anului 2021. Următorul obiectiv a fost setat în condițiile unei accelerări a ritmului de vânzare, și consta în livrarea vehiculului cu numărul 3.000 până la sfârșitul anului 2022.

Cele 3.000 de unități vândute începând cu 2017, a fost distribuite către 660 de clienți unici, companii importante din domeniul transportului intern și internațional, de construcții și companii ce își desfășoară activitatea în domeniul managementului deșeurilor. Vehiculele Ford Trucks sunt parte din cele mai mari șantiere de infrastructură din țară, sunt pe drumurile naționale și internaționale și sunt folosite de către numeroase companii locale și municipalități în lucrări specializate.

Acest obiectiv și multe altele sunt posibile datorită  implementării unei strategii complexe și a unei viziuni pe termen lung, care are la bază nevoile clienților, din zona de achiziții, comunicare, servicii after sales din România și internațional, servicii financiare și informații despre flotă.

Livrarea a 3000 de unități Ford Trucks în România este un obiectiv pentru care am muncit foarte mult încă de la lansare și nu reprezintă pentru noi un simplu număr. Acest rezultat este și un semn de apreciere din partea clienților atât referitor la produse cât la serviciile pe care le oferim. Este de asemenea dovada unei munci extraordinare de ecghipă și a tuturor celor implicați (funizori, clienți, finanțatori si acționari). Toți cei care au contribuit la acest rezultat sunt deja parte a comunității Ford Trucks, și ne ajută să ducem mai departe strategia companiei. Principiul pe care ne bazăm este că atunci când clientul are de câștigat, acest lucru se transformă în câștig și pentru companie. Doar printr-un proces constant de îmbunătățire a serviciilor  și a produselor pe  care le oferim ca și companie, vom atinge, nu numai noua provocare de a livra  3000 de vehicule Ford Trucks în jumătate din timpul necesar pentru primele 3000 de unități  dar și de a oferi cea mai mare valoarea adăugată pentru clientii nostri.

Ford Trucks este prezent în România din 2017 alături de partenerul nostru Cefin Trucks. Acest parteneriat s-a dovedit a fi un real succes în ultimii cinci ani și jumătate, timp în care brandul și-a consolidat poziția în piața de vehicule comerciale grele, în drumul către topul mărcilor din industrie. Ne concentrăm pe consolidarea poziției de lider în segmentul vehiculelor de construcții si specializate, în timp ce ne adaptăm la noile tehnologii și nevoile pieței permanent în evoluție. De asemenea avem ca obiectiv să menținem trendul ascendent în segmentul de transport internațional, cu produsul Ford Trucks F-MAX.

Bazându-ne pe succesul pe piețele actuale, prioritatea noastră este să stabilim o amprentă puternică Ford Trucks în Europa, cu portofoliul solid de produse, rețeaua puternică de dealeri și o acoperire largă a serviciilor cu o înaltă competență. Ne propunem să creăm valoare cu cele mai eficiente soluții de transport și poziționarea noastră competitivă în ceea ce privește „costul total de proprietate'. După finalizarea expansiunii Europei de Sud și de Vest, pătrundem în țările Europei de Nord până în 2024 și creșterea noastră va continua în același ritm. Ne propunem să fim in 55 de piețe până în 2025. Credem că această strategie va contribui la succesul nostru continuu pe piața românească.

Obiectivul nostru este să menținem Ford Trucks în topul preferințelor clienților, acolo unde am dovedit deja că merităm poziția de lideri în segmente precum cel al vehiculelor de construcții si cele specializate, și să păstrăm trendul ascendent al cotei de piață. Ford Trucks a demonstrat deja un raport calitate-preț foarte bun si flexibilitate în fața cerințelor pieței pe care Cefin Trucks o poate acomoda prin experiența pe care o are în servicii integrate.' a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Adaugă un comentariu