La un pas de tragedie! Uite cum a scăpat un șofer ca prin urechile acului! | VIDEO

Un șofer din Statele Unite ale Americii poate spune că s-a născut pentru a doua oară. Doar o secundă a lipsit pentru a fi strivit, pe autostradă, de un TIR.

Pentru a fi lipsit de incidente în trafic nu e suficient să fii un șofer bun. De multe ori este nevoie și de noroc. Acesta este și cazul unui conducător auto din Statele Unite ale Americii care a dovedit că este un tip norocos.

Bărbatul circula regulamentar pe podul Tappan Zee din statul New York. La un moment dat, un TIR a trecut destul de aproape de șofer. Inspirat, conducătorul auto a frânat. Remorca autocamionului s-a răsturnat chiar în fața sa după ce osia de la roţile din spate ale trailer-ului s-a rupt. O secundă a lipsit pentru ca cel care circula regulamentar să fie strivit.

“Soțul meu a evitat acest oribil accident. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că soțul meu este viu. A fost atât de aproape! Înspăimântător”, a scris pe site-ul liveleak.com soția celui care a filmat accidentul. Înregistrarea a adunat zeci de mii de vizualizări în timp record.

Vezi AICI IMAGINILE!

Adaugă un comentariu