Cel mai cool tată din lume: i-a construit fiului un… Lamborghini Aventador (VIDEO)

Nu toată lumea își permite un Aventador, motiv pentru care nu vedem atât de multe pe stradă. Însă cei își permit să dea jumătate de milion de euro pe un supercar primesc un pachet impresionant.

Citește și:

Primul Lamborghini electric va fi un… sedan?

Batman a rămas fără mașină – Acest Lamborghini Gallardo modificat a fost complet distrus

Aventador S, vârful de gamă din SantAgata Bolognese, are tracțiune integrală, punte spate directoare, suspensie adaptivă și, nu în ultimul rând, o raritate de V12 aspirat, cu 750 CP.

Un băiețel de 11 ani din Statele Unite ale Americii s-a îndrăgostit atât de tare de Aventador (după ce l-a condus într-un joc video) încât l-a întrebat pe tatăl său dacă nu ar putea să-i construiască unul.

Probabil că nu este singurul tată din lume care să fi primit astfel de rugăminte de la fiul său, însă este unul dintre cei mai în măsură să-i îndeplinească dorința: este fizician și, totodată, împătimit de mașini.

Adaugă în ecuație o imprimantă 3D și rezultatul este incredibil: o mașină ca ruptă din filmele cu Mad Max, fabricată din piese imprimate 3D și cu puse laolaltă cu fibră de carbon.

Singurul lucru care lipsește este motorul V12, însă nici cu V8-ul central, împrumutat de la un Corvette, nu te faci de râs în ziua de azi. Nu avem informații tehnice detaliate, însă judecând după imagini, proiectul este încă în lucru; poate o să le primim odată ce acest Aventador printat o să fie gata.

Până atunci, să ne delectăm cu clipul de mai jos:

Adaugă un comentariu