Lamborghini Huracán Evo RWD, imagini și informații oficiale

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult. În cazul acesta, două roți motrice în minus aduce un mare plus la capitolul distracție.

Citește și:

Lamborghini a făcut cel mai frumos cadou de Crăciun anul acesta (VIDEO)

E greu de crezut, dar acesta nu este un Lamborghini Gallardo. Puteți ghici modelul original? (VIDEO)

Lamborghini unicat din 2006 iese la iveală, pregătit să-și găsească proprietar nou

Trebuie să fii cârcotaș să găsești lipsuri unui Lamborghini Huracán: sub capotă găsești o raritate de motor, puterea impresionantă este trimisă tuturor celor patru roți, iar designul exterior și interior poate fi criticat poate doar dacă ești fan Ferrari.

Sigur, unii își doresc mai multă libertate de mișcare (de-a latul) și caută supersportive cu tracțiune spate, iar ofertele Lamborghini includ, de cele mai multe ori, tracțiune integrală. Tocmai de aceea inginerii din Sant’Agata au pregătit o versiune specială pentru Huracán, numită Evo Rear-Wheel Drive.

lamborghini huracan evo rwd 2020

Stefano Domenicali, CEO Automobili Lamborghini, descrie noul produs: „Huracán EVO Rear-Wheel Drive pune mașina în mâinile șoferului: experiența condusului este livrată de elementele mecanice. Această mașină reamintește celui care o conduce de originile ingineriei pure Lamborghini: șoferul stă la baza performanței lui Huracán EVO RWD, care oferă un feedback nealterat și o experiență captivantă și emoționantă, controlată de către pilot.’

lamborghini huracan evo rwd 2020

Sub capotă, Huracán Evo RWD are aceeași raritate de V10 aspirat, de 5,2 litri, care livrează 610 cai-putere și un cuplu motor de 560 de Newtoni-metru, resurse trimise către puntea spate de o transmisie dublu-ambreiaj cu șapte trepte. În termeni de performanță, Huracán Evo RWD se laudă cu un sprint 0-100 km/h de 3,3 secunde și o viteză maximă de 326 km/h.

lamborghini huracan evo rwd 2020

Cu toate că are cu două roți motrice mai puțin, această versiune își păstrează caracterul previzibil: inginerii au revizuit sistemul de tracțiune al mașinii în așa fel încât să fie satisfăcător și sigur atât pentru cei care vor să se bucure de derapaje controlate la ieșiri din viraje cât și pentru cei care caută siguranță înainte de toate.

lamborghini huracan evo rwd 2020

Lamborghini Huracán Evo RWD este disponibil la comandă (cu preț recomandat de 159.443 de euro, fără taxe) și va ajunge la cumpărători începând cu primăvara lui 2020.

Adaugă un comentariu