Noul Lamborghini V12 Vision Gran Turismo este ca de pe altă planetă!

Faceți cunoștință cu Lamborghini V12 Gran Turismo, un hypercar pe care îl veți putea testa virtual începând cu primăvara anului viitor!

Citește și:

Lamborghini Gallardo pentru… off-road? Exemplar unic scos la vânzare

Cel mai cool tată din lume: i-a construit fiului un… Lamborghini Aventador (VIDEO)

Lamborghini a prezentat, în cadrul finalei campionatului Gran Turismo, noul său exercițiu de design. Este botezat V12 Vision Gran Turismo și, așa cum îi zice și numele, va fi lansat doar în lumea virtuală a binecunoscutului joc-simulator Gran Turismo Sport.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo este ca de pe altă planetă!

„Lambo V12 Vision Gran Turismo a fost proiectat pentru a fi cea mai tare mașină virtuală din toate timpurile, dedicată tuturor jucătorilor tinerilor și fanilor mărcii. Aceasta este o oportunitate pentru ca geniul și talentul designerilor noștri să fie exprimat și materializat într-o mașină care nu este doar fascinantă și incredibilă la condus, dar care reflectă totodată și implicarea centrului de design în dezvoltarea de tehnologii inovatoare, în special la capitolul materiale ușoare și hibridizare', a explicat Mitja Borkert, directorul centrului de design Lamborghini.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo este ca de pe altă planetă!

Cu toate că ceea ce impresionează cel mai mult – și asta pe bună dreptate – este designul, V12 Vision Gran Turismo nu este doar o suită armonioasă de muchii și colțuri, ci un prototip funcțional (în mediul virtual): folosește sistemul prezentat la conceptul Sian.

Așadar, ansamblul propulsor al lui V12 Vision GT combină un motor V12 de 6,5 litri, cu aspirație naturală, și un sistem electric cu capacitator de 48V, pentru un total de 818 cai-putere. În cazul lui Sian, accelerația 0-100 km/h se desfășoară în 2,8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 350 km/h. Ne așteptăm ca V12 Vision GT să aibă cifre similare.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo este ca de pe altă planetă!

În ciuda faptului că este o platformă virtuală, jocul Gran Turismo Sport este lăudat pentru modul realist în care transpune atât mașinile, dar și experiența pilotării lor, în mediul virtual. Gama de modele disponibile în joc este constituită din peste 300 de unități; majoritatea este formată din mașini care există și în realitate.

Adaugă un comentariu