Cum poți cumpăra noul Land Rover Defender cu mai puțin de 1.000 de lei

Noul Land Rover Defender 2020 este încă învăluit în mister, singurele fotografii oficiale publicate până acum înfățișându-l camuflat. Totuși, știm cât va costa o anumită versiune a SUV-ului: sub 1.000 de lei.

Este vorba despre varianta LEGO Technic a noului Land Rover Defender. Poze cu cutia modelului miniatural au început recent să circule online, oferindu-ne astfel o imagine generală asupra designului mașinii. Bineînțeles, fiind vorba despre un vehicul construit din cărămizi de jucărie, este nevoie de puțină imaginație pentru a face corelații cu versiunea reală.

 

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Setul LEGO Technic va fi alcătuit din 2.573 de piese, în total, și ne așteptăm să fie lansat pe piață abia după prezentarea oficială a SUV-ului. Cel mai probabil, dezvăluirea va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, în perioada 12-22 septembrie 2019.

Prețul modelului miniatural pe piața din România nu a fost încă anunțat, dar Smyths Toys susține că acest Land Rover Defender va costa 160 de lire în Marea Britanie, echivalentul a 842 de lei.

Noul Land Rover Defender va fi prezentat până la sfârșitul anului, urmând ca în 2020 să intre în producție de serie. Oficialii constructorului auto au anunțat că toate unităție vor fi asamblate în uzina din Nitra (Slovacia).

Adaugă un comentariu