Lexus LC 500h – Hibrid de performanță

Lexus a anunțat că va aduce în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul LC 500h. Modelul al producătorului nipon va folosi cel mai nou sistem hibrid botzat Lexus Multi Stage Hybrid System. Acesta promite mai multă performanță, eficiență sporită și un plus în dreptul plăcerii de a conduce.

Din punct de vedere estetic, Lexus LC 500h are look-ul unui concept. Grila masivă, blocurile optice cu lumini LED și posteriorul cu acea linie plonjată oferă agresivitate sporită. Tot la exterior am remarcat eleronul activ și jantele de 20 sau 21 de inchi cu design spectaculos.

Deși Lexus nu a oferit detalii cu privire la motorul cu combustie internă, australienii din cadrul publicației Motoring spun că vom vedea un V6 de 3,5 litri care produce 308 CP. Alături de acest propulsor se va afla și un motor electric, iar în total, ansamblul hibrid promite 470 CP.

Citește și: Lexus LF-FC Concept – Viitorul limuzinei nipone

Conform aceleiași surse, acest sistem de propulsie va fi utilizat și pe viitoarea generație Lexus LS. Cu detalii complete despre noul Lexus LC 500h vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Citește și: Lexus nu exclude lansarea unui pick-up

Adaugă un comentariu