LEXUS LF-1 Limitless – un concept care trebuie să intre în producţie

LEXUS LF-1 Limitless este concept car-ul adus de compania niponă la Salonul Auto de la Detroit pentru a ne arăta planurile de viitor în materie de design.

Combinând performanțele ridicate cu luxul, Lexus LF-1 Limitless este o prezentare a tehnologiei, a inovației și a celei mai recente evoluții a designului la Lexus.

Lexus LF-1 Limitless Concept are 5.014 mm lungime, 1.986 de mm lățime și o înălțime de 1.605 mm. Ampatamentul anunțat de oficialii japonezi este de 2.974 de mm. La capitolul motorizări Lexus susţine că pe acest concept se poate monta orice tip de propulsie.

Şi asta pentru că până în 2025, fiecare model Lexus va fi disponibil fie ca model total electrificat, fie va avea fi oferit într-o combinaţie hibrid sau hibrid plug-in.

Interiorul este unul de lux şi comenzile se realizează cu ajutorul gesturilor, șoferul primind informațiile prin intermediul ecranului amplasat în locul ceasurilor de bord. În zonele sale laterale sunt atașate alte două ecrane care preiau imaginile camerelor şi înlocuiesc oglinzile laterale.

Lexus a surprins şi la Salonul Auto de la Tokyo cu LS+ Concept care ne arată spre ce se îndreaptă nava amiral a firmei nipone Lexus LS, o maşină deja absolut impresionantă atât vizual cât şi tehnologic.

Adaugă un comentariu

Articole similare