Allview 1103 – Calauza de incredere

Allview propune un nou produs celor interesati de achizitionarea unui navigator. Este vorba despre Allview 1103, despre care va oferim in continuare cateva impresii.

Ultimul navigator din oferta celor de la Allview se numeste 1103 si este un produs care are de partea sa atuuri ca designul placut, materialele bine finisate, functionalitatea si nu in ultimul rand, capacitatile oferite de softul de navigatie Traffic GPS, capacitati despre care am mai discutat si care au fost demonstrate.

Allview 1103 este simplu de utilizat. Aparatul dispune de meniu si instructiuni de navigare vocale in limba romana.

Inainte de utilizare, trebuie sa montezi suportul pentru parbriz, sa conectezi cablul de alimentare si sa realizezi cateva setari legate de ora/data si altele legate de vizualizare, care dau bine pentru tine cand vine vorba despre confortul personal. Dupa aceste operatiuni care nu ar trebui sa dureze mai mult de zece minute, esti gata de drum. Indici directia prin atingerea display-ului si astepti calcularea traseului. Nu prea mult. Si nu astepti mult nici daca ai gresit traseul, caz in care navigatorul trebuie sa caute un nou traseu pana la destinatia finala indicata.

La pornirea aparatului, gasirea semnalului GPS se realizeaza rapid, modulul GPS SIRF Atlas V4 cu 30 canale facandu-si bine treaba.

Softul Traffic GPS ofera posibilitatea inregistrarii rutei parcurse si ofera utilizatorului un numar de 19.000 de puncte de interes (POI) pentru Romania. In sprijinul celui aflat la volan, dar si pentru siguranta in ttafic, softul dispune de avertizare asupra vitezei maxime admise, vizual si acustic (selectabil sau nu), dar si de afisarea camerelor fixe. In plus, sunt comunicate si posibilele aparate radar mobile din apropiere.

Allview 1103 este un navigator cu dimensiuni slim. Display-ul sau luminos de 4,3 inci (480 x 272 pixeli) dispune de optiunea "auto" pentru reglarea automata a intensitatii luminii, fara a mai fi nevoie de astfel de ajustari manuale in functie de zi/noapte. Aparatul permite vizualizarea fotografiilor, care pot fi stocate fie utilizand memoria interna de 64 Mb, fie un card SD de o capacitate maxima de 8 Gb.

Softul Traffic GPS detine o detaliere de 98% pentru Romania, dar si hartile detaliate ale urmatoarelor tari: Albania, Andora, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Monaco, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, San Marino, Serbia, Slovacia, Spania, Elvetia, Olanda, Turcia, Ucraina si Vatican.

Pachetul navigatorului include incarcator auto, cablu USB, suport pentru fixarea aparatului pe parbriz, card SD cu soft Traffic GPS si manuale pentru utilizare si navigare. Pachetul Allview 1103 costa 779 RON.

Mai multe detalii despre Allview 1103 si Trafic GPS, gasiti pe www.allview.ro

Adaugă un comentariu