Calatorii la punct ochit cu Navon N470

Piata ofera destule navigatoare GPS. Care mai de care mai ieftine, mai mari, sau renumite. Dumneavoastra pe care il veti utiliza in concediu? Noi va recomandam unul in care puteti avea incredere: Navon N470.

Inainte de a vorbi despre navigatorul Navon N470, as prefera sa mentionez mai intai cateva detalii despre softul de navigare, care se numeste iGO Amigo, sau mai bine zis, NavNGo iGO Amigo, o reinterpretare a cunoscutului iGO 8. NavNGo iGO Amigo dispune de 43 de harti complete pentru Europa si actualizare gratuita pentru Romania, timp de trei ani.

NavNGo iGO Amigo ofera indicatii vocale in limba romana, are reprezentare grafica 3D, iar hartile incluse sunt: Andora, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Portugalia, San Marino, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britania, Vativan, Albania, Belarus, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Moldova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Reinterpretarea lui iGO 8 in varianta iGO Amigo inseamna o noua prezentare grafica, detalii mai evidente, meniuri simplificate si utilizare mai usoara pentru cel care doreste sa ajunga rapid intr-o anumita destinatie, fara sa faca prea multe setari, sau personalizari. Softul ofera mai multe aplicatii, unele dintre ele putand fi utilizate doar dupa activare, aplicatii dintre care le enumar pe cele legate de calatorii, dar si jocurile. Mai mult, softul ofera si posibilitatea vizualizarii de fisiere multimedia (fotografii, filmulete sau muzica). 

Revenind la navigatorul nostru, Navon N470, trebuie spus ca acesta este construit din materiale de calitate si este finisat corect. Privind dincolo de design, mentionez si faptul ca aparatul dispune de un ecran tactil de 4,3 inch (rezolutie de 480 x 272 pixeli), destul de luminos, chiar si in contact cu soarele. Navon N470 beneficiaza de un procesor care ruleaza la o viteza de 400 Mhz si de o memorie RAM de 64 Mb. Aparatul suporta card SD/MMC de pana la 4 Gb si dispune de un receptor GPS Centrality Atlas III cu 20 de canale. Durata de functionare a bateriei Li-Ion de 1.700 MAh este de 4-5 ore.

In trafic, aparatul face ce stie el mai bine si se comporta onorabil, experienta placuta cu N470 pornind inca de la meniul intuitiv cu culori placute. Navon N470 calculeaza rapid rutele indicate si recalculeaza la fel de rapid si variante ale traseului respectiv. Indicatiile vocale se aud tare si clar, iar indicatiile vizuale sunt de real ajutor in cazul in care trebuie sa schimbati sensul, sau ruta. Pe langa camerele fixe afisate (se poate realiza update pe utilizand www.naviextras.com), pe parcursul traseului urmat, navigatorul va informeaza si asupra vitezei maxime legale din zona in care va aflati. In plus, sunt comunicate punctele de interes din zona, iar anumite cladiri sunt afisate in format 3D. Mai multe puncte de interes si pachete cu repere 3D pot fi downloadate utilizand site-ul www.naviextras.com, unde se realizeaza mai intai inregistrarea navigatorului si a proprietarului acestuia si mai apoi, descarcarea aplicatiei Naviextras Toolbox, care permite cele enumerate mai sus.

La final, nu mai imi ramane decat sa concluzionez spunand ca Navon N470 este un navigator pe care te poti baza. Drum bun!

Adaugă un comentariu

Articole similare