Detector Beltronics STI Driver – Cu banii in buzunar

Fara indoiala, sunteti unul dintre cei care au fost amendati de Politia Rutiera pentru depasirea vitezei maxime admise pe un anumit tronson de drum. Macar o data in viata, si tot vi s-a intamplat.

Amenda ti-a venit acasa, la usa. In procesul verbal apare un loc si o data. Suficiente detalii pentru a-ti strica ziua. Fie ca o platesti sau nu, exista si optiunea de a evita aceste situatii cumparandu-ti un detector de radar.

Nu intelegeti gresit, nu incurajam vitezomanii! Dar, zi de zi, in trafic, intalnim situatii si participanti la trafic carora ar trebui sa li se ridice permisul de conducere pe loc si nu mai aiba niciodata dreptul sa il recupereze si sa mai circule pe drumuri publice.

Intrebarea este: ce model cumparam? Noi incercam sa te ajutam si testam, pentru inceput, Beltronics STI Driver, un detector la care, dupa ce il despachetezi din cutie, observi carcasa din magneziu, care arata foarte bine si care da o oarecare greutate aparatului. Apoi observi accesoriile cu care vine. Multe si menite sa te ajute la nevoie.

Este acest model unul care sa te scape de amenzi? Ca si alte aparate detectoare de radar, nu poate face minuni. Adica nu trebuie sa te bazezi pe el si sa apesi in disperare pedala de acceleratie. Trebuie sa fii cumpatat si mult mai atent la volan si la semnalele emise de acesta. STI Driver este un detector de ultima generatie, care nu lasa sa se vada acest lucru decat din pret: 559 USD (fara TVA). Dar pretul merita, pentru ca este un detector agil, care te avertizeaza acustic si optic, cu mult inainte de a fi fotografiat de masina Politiei. In linie dreapta, detecteaza semnalul radarului pana aproape de trei kilometri.

Capacitatea aceasta il face ca in oras sa dea si alarme false, care insa pot fi anulate prin setarile numeroase de care dispune. Concluzia este ca aparatul merita sa fie achizitionat, chiar daca exista si altele, mai ieftine si poate la fel de eficiente.

Acesta este deosebit prin design, constructie si interfata. Face banii si ti-i lasa in buzunar.

Adaugă un comentariu