Eleganta dual SIM

Allview continua lansarea terminalelor dual SIM, de nelipsit pentru unii dintre noi. De aceasta data, ne-am intalnit cu un telefon mai elegant decat cele pe care le-am testat pana acum †S2 Guld.

Pornind de la design, se poate spune ca S2 Guld se prezinta bine, fie ca vine vorba despre design, fie cand abordam problematica materialelor. Vizavi de design, S2 Guld este un terminal clasic care iese in evidenta prin partea frontala cu efect de oglinda.

Managerul de fisiere pentru telefon si pentru cardul micro SD

Tot lucruri bune pot fi spuse si despre materialele si finisarile lui S2 Guld. Impactul vizual este puternic deoarece terminalul propune butoane plasate la suprafata, capac metalic si o culoare atractiva.

In comparatie cu terminalele Allview pe care le-am mai testat pana acum, am apreciat la S2 Guld, viteza de reactia mai mare, optimizarea in parte a anumitor functii si tema originla a aparatului, simpla si lizibila. Dar, de aici nu trebuie sa omitem si calitatile display-ului.

Setarea senzorului de miscare

In plus, senzorul de miscare din dotare, a carui sensibilitate poate fi setata, si care poate face posibila prin simpla miscare a terminalului oprirea soneriei. Printre altele, se pot gestiona fotografiile dar se schimba si fundalul in modul stand-by.


Setarea modului pentru zbor

Pasionatii de multimedia au la dispozitie o camera foto cu rezolutia de 1.3 megapixeli, sau player audio care impresioneaza gratie amplificatorului de sunet care este semnat Yamaha, aspect care duce la o redare clara a melodiilor, chiar si la nivel maxim. Muzica poate fi ascultata prin intermediul castilor, sau prin difuzorul telefonului. Mufa pentru casti are utilizare larga pentru ca are dimensiunea de 3.5 mm.

Mufa casti de 3.5 mm si mini USB pentru conectarea la PC, sau pentru alimentare

Allview S2 Guld mai puncteaza si prin meniul dedicat scurtaturilor destinate aplicatiilor care sunt utilizate cel mai des.

Adaugă un comentariu