Sony DSC W170 – Fotografia de concediu

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vedeti ca, dupa ce ati revenit din vacanta, fotografiile nu sunt asa cum v-ati fi asteptat. Fie prea intunecate, fie supraexpuse sau chiar neclare.

Si asta, in ciuda faptului ca ai explicat intregii familii ce si cum se utilizeaza, anumite cadre nu sunt nici pe departe cum ar trebui.

In schimb, DSC W170 dispune, printre multe altele, de modul iSCN (Intelligent Scene Technology), o setare care, odata activata, aparatul decide singur ce setari sa aleaga pentru diverse conditii de lumina, zoom etc.

O alta functie interesanta a lui W170 este cea denumita Smile Shutter, care poate declansa si capta automat persoanele ale caror fete zambesc sau rad. Dar mai mult decat atat, acest sistem poate distinge intre fata unui adult si cea a unui copil, aparatul putandu-se declansa dupa detectarea zambetelor. Pot fi focalizate pana la opt fete, in functie de care, se optimizeaza focalizarea, expunerea, balansul de alb si, bineinteles, intensitatea blitzului.
Dar, dincolo de aspectele pozitive, functia macro a aparatului nu poate face minuni, iar focalizarea se poate realiza doar la distante ceva mai mari de 5 cm de subiect.

In concluzie, Sony W170 este un aparat foto de dimensiuni reduse, cu display mai mult decat generos ca dimensiuni, dar si luminos si, nu in ultimul rand, este un aparat foto bine finisat. Asadar, Sony DSC W170 poate fi – fara doar si poate – garantia fotografiilor dumneavoastra reusite, din concediu.

Adaugă un comentariu

Articole similare