Telefon dual SIM AllView S1 Tytan – 2 in 1

Ritmul cotidian ne determina sa comunicam mai mult. In special, utilizand telefonul mobil. Indiferent de locatie, ora si retea. Iar un singur telefon nu mai face fata.

Asa ca recurgem la un telefon cu doua SIM-uri; doua numere de telefon intr-un singur terminal. Oferta vine din partea celor de la AllView. S1 Tytan este un telefon mobil care utilizeaza in acelasi timp, doua cartele SIM, care pot fi active simultan.

Terminalul slide iti atrage atentia prin dimensiuni, deloc mici, dar exacte, pentru ca acesta sa iti stea bine in mana. Mecanismul slide functioneaza aproape perfect, uimindu-i chiar si pe producatorii deja consacrati ai sistemului de glisare.

Display-ul este onorabil ca rezolutie si culori. Soneriile se aud destul de tare si clar, dar, in schimb, melodiile MP3 inregistrate mai puternic tind sa distorsioneze la redare.

Gaselnita acestui terminal este capacitatea lui de a realiza si primi apeluri pe si de pe ambele numere, in acelasi timp. SMS-urile au si ele acelasi regim; pot fi trimise si primite pentru ambele cartele, fara a fi nevoie de schimbarea SIM-ului in alt locas sau de restartarea aparatului, ca in alte cazuri de telefoane dual SIM. Pe display sunt afisate nivelul semnalului pentru ambele SIM-uri si informatii despre apelurile pierdute si/sau SMS-urile receptionate. Aparatul are in pachet doi acumulatori, fiecare dintre ei reusind sa-i dea acestuia o autonomie de pana la trei zile.

S1 Tytan inregistreaza o oarecare lipsa de ergonomie a tastaturii bine luminate, construita in genul celei inventate de Motorola. Sunt probleme de tastare in partea ei superioara. Dar cel mai mare inconvenient, peste care se poate trece dupa o oarecare perioada de acomodare, este organizarea meniului si a functiilor acestuia. Incurcat si putin intuitiv, meniul da batai de cap. Tot la minusuri, ar putea intra si camera foto de 2 megapixeli, dar numai pentru cadrele captate in lumina slaba. In concluzie, S1 Tytan este un mobil practic, ale carui functii dual SIM te multumesc pentru un pret corect.

Adaugă un comentariu

Articole similare