McLaren vinde o sticlă de apă la preț de Dacia Logan

Când plătești un milion de Euro pentru o mașină, nu te mai uiți la bani când vine vorba despre accesorii. Nici măcar în cazul unei sticle de apă pentru care constructorul auto cere 6.200 de Euro, cât o Dacia Logan Acces.

Manny Khoshbin, un magnat imobiliar iranian în vârstă de 48 de ani, a postat pe canalul său de YouTube o filmare în care își prezintă noul supercar din garaj: un McLaren Senna impresionant din toate punctele de vedere.

După o scurtă demonstrație practică pe șosele, antreprenorul parchează și începe să ne prezinte detaliat interiorul vehiculului. În acest moment vedem cu toții cum arată o sticlă de apă la preț de Dacia Logan Acces (fără TVA).

Nu-mi vine să cred că am dat 7.000 de dolari [n.r. 6.200 Euro] pe această sticlă !‘, exclamă afaceristul în clipul video. Totuși, nu regretă deloc investiția: „Este magică!‘.

Sticla de apă McLaren – De ce costă atât?

 

Citește și:

IAR se modifică REGULILE pentru obținerea ITP! Toți ȘOFERII trebuie să știe ASTA

Un șofer le-a prezentat polițiștilor buletinul și a fost amendat cu 4.000 de lei. Ce era în neregulă cu actul…

AMENDATĂ pentru „FRUMUSEȚE excesivă pe drumuri publice’! Și noi aprobăm

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Cum se FURĂ la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

 

Bărbatul explică faptul că recipientul poate fi inserat într-un suport special, amplasat între scaune, iar un furtun se poate extinde – printr-o apăsare de buton – până în gura șoferului, pentru a-l hidrata fără a-i distrage atenția de la condus.

Așadar, nu sticla propriu-zisă impresionează, ci suportul său ingenios.

Numit după legendarul pilot brazilian de Formula 1 Ayrton Senna, supercarul McLaren Senna este disponibil în doar 500 de exemplare la nivel global. Prețul fiecăruia pornește de la de 930.000 Euro, dar Khosbin a plătit încă 220.000 de Euro pentru diverse alte opțiuni, printre care se numără și sticla de apă în valoare de 6.200 Euro.

Per total, afaceristul este absolut încântat de McLaren Senna: „Ce mașinărie uimitoare! Nu multe mașini îmi fac palmele să transpire, dar aceasta cu siguranță reușește‘, notează Manny Khoshbin în descrierea filmării.

În continuare, să urmărim McLaren Senna în acțiune.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Manny Khoshbin

Adaugă un comentariu