Mercedes-AMG G 63 – perla coroanei

Mercedes-AMG G 63 este vârful de gamă  care încununează performanţele de excepţie şi standardele ridicate în off road stabilite de longevivul model Clasa G

De necrezut și de nerecunoscut! Cum arată Transfăgărășan în luna februarie!

Ai grijă pe cine deranjezi' în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Pentru că vorbim de performanţă noul Mercedes-AMG G 63  este oferit cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care livrează 585 CP  și un cuplu de 850 Nm. G 63 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 220 km/h.  Pentru cei care mai scot ceva bani în plus pentru pachetul AMG Driver viteza maximă este de 240 km/h.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?'

Mercedes-AMG G 63  este echipat cu cutia AMG SPEEDSHIFT TCT 9G care oferă modurile Sport şi  Sport Plus pentru un stil de condus dinamic.  Pentru că vorbim de un model off road este clar că  sistemul de tracţiune AMG Performance 4MATIC ( configurat acum cu o distribuție a cuplului de 40/60) şi suspensia AMG RIDE CONTROL stabilesc noi standarde dinamice.

Cum arătau reclamele la PECO în comunism

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

La interior bordul digital Widescreen Cockpit cu instrumente virtuale și cu două ecrane de 12,3 inci unite sub o suprafață unică din sticlă, este disponibil opțional.

Noul Mercedes-AMG G 63 va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Adaugă un comentariu