Mercedes-Benz GLS – Poze neoficiale scăpate pe internet – Update

Update: O serie de imagini noi cu viitorul Mercedes-Benz GLS au ajuns pe internet. De această dată, reușim să avem o imagine de ansamblu cu viitorul SUV al producătorului german. În plus, într-una dintre fotografiile publicate de colegii de la Worldscoop apare și versiunea AMG Line. 

Conform informațiilor preliminare, viitorul Mercedes-Benz GLS va fi expus în premieră internațională pe 17 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

2016 mercedes-benz gls

————–

30.10.2015

Mercedes-Benz va lansa în scurt timp GL facelfit, model care va fi rebotezat GLS. Primele imagini neoficiale cu proaspătul SUV al nemților provin dintr-o broșură de prezentare.

După cum vedeți, Mercedes-Benz a operat o serie de modificări consistente în zona frontală. Aici remarcăm noile blocuri optice cu limini de zi tip LED integrate, un spoiler modificat cu prize de aer mai generoase și o grilă revizuită. În zona posterioară, remarcăm noua grafică a stopurilor și forma ușor schimbată a difuzorului de aer.

Citește și: Mercedes-Benz Citan primește o nouă versiune a motorului de 1,2 litri benzină plus o cutie automată

Conform surselor, Mercedes-Benz va deschide lista de comenzi pentru GLS în luna decembrie a acestui an, urmând ca primele exemplare să ajungă în garajele clienților la începutul lui 2016. Aceleași voci sugerează că motorizările vor fi preluate de pe actuala gamă, însă informațiile nu sunt confirmate.

Citește și: Mercedes-Benz Vision Tokyo – Conceptul minivan-ului autonom a debutat la Tokyo

Cu detalii complete vom reveni după o prezentare oficială.

Via | Worldscoop

Adaugă un comentariu