Pachetul Night Series crește exponențial luxul afișat de modelele Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach prezintă Night Series – următorul capitol din misiunea brandului de a-și extinde portofoliul și de a crea momente în care se naște magia. Acest model vine cu detalii precum elemente cromate întunecate, suprafețe ce reflectă lumina ca o bijuterie sculptată și interioare care duc designul Maybach la un nou nivel. Cu un aspect îndrăzneț, pachetul Night Series conferă stil, substanță și ilustrează caracterul progresist al autovehiculelor.

Brandul Mercedes-Maybach continuă să fie extrem de popular printre cunoscători, la nivel mondial, și suntem mândri să oferim o experiență auto unică, care cuprinde tot ce este mai bun din tradiție și progres, prin intermediul unor produse aliniate la evoluția tendințelor și la aspectele culturale.' a declarat Michael Schiebe, CEO al Mercedes-AMG GmbH și director al unităților de afaceri Mercedes-Benz G-Class & Mercedes-Maybach

 

Pachetul progresist Night Series este conceput pentru trei modele Mercedes-Maybach, toate acestea incluzând elemente în crom închis, detalii din aur roz și un design inovator al jantelor, finisat după modelul Maybach cu luciu închis, precum și decorațiunea interioară în formă de zigzag. Cu motto-ul “Elemente negre și lumini de spate”, o animație mistică de pornire a interfeței de utilizator completează paleta de culori Night Series. Fiecare model prezintă, de asemenea, trăsături particulare ale designului:

 

SUV-ul Mercedes-Maybach EQS

Farurile individuale sunt ornamentate cu o emblemă Maybach roz auriu, cu finisaje cromate întunecate. Panoul grilei este evidențiat cu dungi Maybach întunecate, în timp ce inserțiile de admisie a aerului din bara de protecție față sunt finisate cu un model cromat închis al emblemei Maybach.

 

Mercedes-Maybach S-Class

Printre detaliile deosebite se numără elementele roz auriu din faruri și cele de crom metalic închis, care se adaugă la silueta elegantă și alungită a designului, accentuată de cele două ornamente vizibile ale țevilor de eșapament din crom închis și negru.

 

Mercedes-Maybach GLS

Night series GLS se remarcă prin partea frontală completă, cu elemente elegante de crom închis, inclusiv o stea Mercedes verticală pe capotă, grila radiatorului, piesele de finisaj și modelul Maybach în priza de aer laterală.

 

Compania parteneră Maybach Icons of Luxury va prezenta în curând o colecție inspirată de Night Series. Articolele vor include genți, adidași și ochelari.

Adaugă un comentariu