Mergea cu 130 km/h pe autostradă. Pe contrasens

Un şofer inconştient a condus cu 130 de kilometri pe oră pe contrasens. Momentul a fost surprins pe Autostrada Soarelui de alţi participanţia la trafic.

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

E România! O ambulanță privată transportă un pacient cu ușile larg deschise

Imaginile au fost surprinse de un şofer astăzi în jurul prânzului, în dreptul kilometrului 210. Acesta spune că şoferul în cauză rula cu viteză mare, pe banda de urgenţă, deşi veneau maşini din faţă, după cum reise dintr-un material digi24.ro

Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Un alt şofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe Autostrada A1, tronsonul Sibiu-Deva. Iar pentru ca tacâmul să fie complet, temerarul’ circula pe a doua bandă.

Ministrul de Interne a fost amendat’ de poliţistul Marian Godină

Un conducător auto a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe Autostrada A1. Cei care mergeau regulamentar l-au evitat la timp pe șoferul inconștient, iar un alt participant la trafic l-a și filmat.

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’

Şi un bărbat de 80 de ani din Galați a pus în pericol viețile mai multor șoferi, după ce a condus câțiva kilometri pe contrasens, pe Drumul European 584.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Filmarea realizată de un șofer de pe sensul alătura arată cum bărbatul conduce pe contrasens și evită la limită mai mulți șoferi care circulau corespunzător. El transportă și un pasager în mașină.

Adaugă un comentariu