Milano interzice circulaţia prin oraş a vehiculelor cu motoare diesel Euro 3 şi Euro 4

În Milano primăria a interzis, temporar, circulaţia prin oraş a vehiculelor cu motoare diesel, din clasele Euro 3 şi 4. Mai mult, primarul le-a cerut locuitorilor metropolei să nu pornească sisteme de încălzire a locuinţelor.

Specialiştii din Milano au făcut verificări cinci zile la rând. Concluzia este extrem de îngrijorătoare: valoarea poluării este de 5 ori mai mare decât limita maximă admisă.

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

„Imaginaţi-vă că aceste particule de care vorbesc specialiştii sunt atât de mici încât ajung în plămâni și altele sunt suficient de mici pentru a fi transferate în sânge și purtate prin corp, inclusiv depuse în țesuturi și organe’susţin autorităţile italiene.

Pentru început, circulaţia nu a fost restricţionată doar în centrul oraşului, ci şi în cartierele mai poluate. Amenda pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie este de 97 de euro.

Şi anul trecut s-au introdus restricţii de circulaţie temporare. De vină ar fi numărul mare de maşini din capitala Lombardiei. Mai mult de un milion şi jumătate de maşini circulă la Milano.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Sursa: digi24.ro

Planuri ambițioase şi în Franța: mașinile cu motoare convenționale vor fi interzise în Paris începând cu anul 2030.

Adaugă un comentariu