S-A RĂZGÂNDIT: Şeful PSD cere măsuri pentru stoparea importului de maşini second

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a primit ca temă elaborarea unei propuneri prin care să se stopeze creşterea importului de maşini second hand şi, în paralel, să crească producţia internă de autovehicule.

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

“Eu cred că o mărire a numărului de unităţi pentru programul Rabla ar fi foarte bună pentru producţia de autovehicule din România’, a adăugat Dragnea.

Timbrul de mediu a fost eliminat în februarie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, fapt care a condus la creşterea importului de maşini second hand.

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Vă reamintim că un grup de lucru format din angajaţi ai Ministerului Mediului, Ministerului Economiei şi reprezentanţi din industria auto lucrează la o nouă formă a timbrului de mediu.

Şeful Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Cornel Brezuica, a declarat că acest grup ar putea propune până la finalul acestui an o nouă variantă a timbrului de mediu.

Până la acest moment se analizează taxarea o singură dată pentru întreaga durată de viaţă a maşinii sau  o plată anuală cu o valoare mai mare pentru autovehiculele cu norma de poluare inferioară.

În primele opt luni din 2017 au fost înmatriculate peste 337.000 de mașini vechi, cu 110% mai multe comparativ cu întreaga perioadă a anului trecut. Vârsta medie a parcului auto național va crește anul acesta la 13,1 ani, întrucât numărul autoturismelor rulate importate cu o vechime mai mare de 10 ani (normele Euro 3 și Euro 2) s-a dublat față de 2016.

Mașina pentru care asigurarea COSTĂ CÂT O GARSONIERĂ!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

    Alex says:

    Dar cine își dorește mașină ieftina?Dar din 1900ron/luna din care se opresc 35% contributii,impozit etcplus 16%tva la tot ce cumpărăm ,

Adaugă un comentariu