Momentul când o mașină de poliție cu girofarul aprins e lovită în plin de un Audi (VIDEO)

O mașină a Poliției din Drobeta-Turnu Severin a fost lovită în plin de un Audi, într-o intersecție din oraș. Autospeciala avea girofarul aprins, dar nu și semnalele acustice. Șoferul cu Audi nu a frânat deloc în dreptul indicatorului Stop.

IPJ Mehedinţi a transmis că în accidentul care a avut loc la intersecţia străzilor Rădulescu Motru cu Dimitrie Grecescu din Drobeta-Turnu Severin au fost implicate două maşini şi o autospecială care aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Aceasta circula cu viteză pe strada cu prioritate, cu girofarul aprins, dar, după cum se poate observa pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere, care au și sunet, fără semnale acustice. Șoferul cu Audi a intrat cu viteză în intersecție, deși avea indicatorul Stop pe strada pe care venea. Autospeciala Poliției a fost proiectată de impact într-un autoturism parcat pe partea dreaptă.

În urma impactului, a rezultat rănirea şoferului autospecialei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu