Natalie Thompson va deveni CEO pentru Mercedes-Benz România

Natalie Thompson în vârstă de 32 de ani, în prezent în poziția de Head of Marketing and Communications la MBGD în Dubai, va prelua responsabilitatea de CEO al Mercedes-Benz România, începând cu trimestrul al patrulea al anului 2023, înlocuind-o pe Amanda Zhang, numită recent în funcția de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.

Natalie are o experiență de 12 ani în industria auto, ocupând diverse roluri de conducere în mai multe piețe. În 2014, s-a alăturat companiei Mercedes-Benz UK în echipa de Product Management. Începând cu 2016, activitatea sa la Mercedes-Benz a continuat în Orientul Mijlociu, în calitate de Product & Pricing Manager, înainte de a prelua conducerea echipei de Marketing și Comunicare. În 2022, ca parte a transformării Mercedes-Benz General Distributors, Natalie a jucat un rol esențial în dezvoltarea și implementarea Centrului de Excelență în Marketing GD în EMEA.

Natalie Thompson și-a arătat entuziasmul față de noua poziție: “Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Mercedes-Benz România în calitate de CEO. Sunt foarte încântată să contribui la dezvoltarea mărcii noastre emblematice pe o piață atât de dinamică. Cu o echipă talentată, o gamă excepțională de produse și servicii superioare, sunt convinsă că vom continua să oferim experiențe unice clienților noștri și să aducem inovații semnificative pe piața auto locală”.

 

Până la instalarea oficială a lui Natalie în funcție, rolul va fi ocupat interimar de Radu Mocanu, Head of Sales  Passenger Cars, Mercedes-Benz România, care face parte din companie de 9 ani și are o experiență vastă, de peste 21 de ani în industria auto.

Adaugă un comentariu