Noi probleme pentru Takata: compania trebuie să înlocuiască alte 3 milioane de airbag-uri

Noi probleme pentru Takata în Statele Unite: compania trebuie să înlocuiască alte 3,3 milioane de airbag-uri.

Lacrimi de bucurie: Schumacher își va vedea copii crescând!

Cum se fura o mașină într-un minut, fără chei

Producatorul japonez de airbaguri Takata, care a intrat in faliment dupa cea mai mare campanie de rechemari din istoria industriei auto, va rechema in service alte 3,3 milioane de airbaguri, in cadrul unui ordin al autoritatilor americane, care a programat repararea dispozitivelor posibil mortale pe parcursul mai multor ani.

Takata a identificat cel putin 15 producatori auto care au cumparat airbaguri, intre care Toyota Motor, Honda Motor, General Motors, BMW si Tesla.

Tuning moldovenesc la Londra: un Lamborghini Huracan acoperit cu cristal

Povestea celebrului Mercedes deținut de Ceaușescu! Unde a ajuns

Compania japoneza a anuntat ca va colabora cu companiile pentru a dezvolta un remediu pentru fiecare vehicul si pentru a cere proprietarilor acestora sa vina sa inlocuiasca airbagurile.

Dispozitivele de umflare defecte pot exploda in cazul unor coliziuni si pot rani ocupantii vehiculelor cu schije metalice. Astfel de incidente au provocat moartea a 13 persoane si ranirea altor cateva sute de persoane in Statele Unite, iar solicitarile pentru despagubiri au determinat Takata sa solicite in luna iunie a anului trecut intrarea in procedura de faliment.

Sursa: hotnews.ro

taguri
Adaugă un comentariu