Un nou model Hyundai va fi prezentat oficial la Frankfurt

Coreenii au publicat o fotografie teaser cu un nou model Hyundai, pe care au în plan să-l prezinte oficial în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Din păcate, producătorul coreean nu a dezvăluit prea multe informații alături de fotografie. Noul model va fi intenționat comercializării pe piața din Europa, ceea ce nu exclude posibilitatea de a fi un nou SUV compact.

Cel mai probabil, fotografia afișează montantul C al noului model, iar dimensiunile acestuia par compacte, dat fiind faptul că blocurile optice din spate sunt apropiate de ușa din spate. Până la dezvăluirea oficială a modelului, ce va avea loc peste câteva săptămâni, putem doar specula.

Hyundai a dezvăuit faptul că modelul va respecta o nouă linie de design interior și exterior, iar conectivitatea avansată și multitudinea sistemelor active din siguranță îi vor aduce locul de lider în segmentul său.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Kia a prezentat noul crossover Xceed, a cărui producție începe în luna august la uzina din Žilina, Slovacia, pe aceeași linie de producție a modelelor Kia Ceed hatchback, Ceed Sportswagon și ProCeed.

Adaugă un comentariu