Noua Dacia Duster vine la Frankfurt

Cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt, Dacia va prezenta, în premieră, Noul Duster. Fără a renunţa la atributele care au contribuit la succesul  predecesorului său, noul model marchează o evoluție în ceea ce privește designul, accentuând şi mai mult valenţele sale 4×4.

 

Un look 4×4 indiscutabil

Noul Duster afișează o parte frontală mai expresivă. Calandrul restilizat include o nouă grilă cu bandouri cromate, încadrată de noile blocuri optice. Aceste evoluții pun in valoare Noul Duster ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4×4.

 

« Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienții noștri, păstrând totodată proporțiile inițiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fără a renunța la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster își reafirmă caracterul puternic dar își păstrează genele sale inițiale ».

David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

 

Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripția Duster, accentuează caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16 cu aspect „dark metal’ alături de pneurile « Mud and Snow » dau un plus de dinamism Noului Duster. În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părții frontale, în special prin prezența elementelor cromate. Ornamentul de eșapament cromat, precum și noua inscripție « 4WD », completează evoluțiile de design exterior și reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.

Adaugă un comentariu