Noua Mazda6 Wagon va fi prezentată în premieră la Paris

Mazda continuă ofensiva cu noi modele care oferă tehnologiile SKYACTIV. După crossoverul CX-5, a urmat Mazda6, acum și in variantă break.

Mazda va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris versiunea break a noii Mazda6. Alături de aceasta va fi expusă şi varianta sedan, care a avut debutul mondial la Moscova. Ambele modele prezentate la Paris vor fi echipate cu noua motorizare SKYACTIV-D 2.2 diesel. Vânzările pentru noua generaţie Mazda6 vor lua startul în Europa la începutul anului viitor. 

Motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel este disponibil în variantele Standard Power (150 CP) şi High Power (175 CP). Ambele derivate respectă standardele de emisii Euro6, valabile pentru Europa. Totodată, noua Mazda6 va fi disponibilă cu motoarele pe benzină cu injecţie directă SKYACTIV-G 2.0 (cu puteri de 150 CP, respectiv 175 CP) şi SKYACTIV-G 2.5.

Noua Mazda6 este modelul de referinţă pentru noua generaţie de automobile Mazda, fiind al doilea autovehicul din gamă care include toate tehnologiile SKYACTIV şi noua temă de design KODO – Sufletul Mişcării. De asemenea, acesta prezintă o gamă avansată de tehnologii de siguranţă şi sistemul unic Mazda de frânare regenerativă – i-ELOOP.

Adaugă un comentariu