Noul Ford Mustang prezentat în premieră la Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii

Ford România a prezentat joi, 2 iulie, în premieră noul Ford Mustang în cadrul recepţiei găzduite de Ambasada SUA la Bucureşti, cu ocazia celei de-a 239-a aniversări a Independenţei Statelor Unite ale Americii.

 

După mai mult de 50 de ani de la demararea producţiei, noul Ford Mustang este disponibil pentru vânzare în România de la începutul acestui an, în două locaţii FordStore, BDT (Business Development Team) şi Ţiriac Auto Bucureşti, cu prețuri începând de la 37.000 EUR, TVA inclus.

Noile modele Ford Mustang „Fastback’ și „Convertible’ (decapotabil) oferă performanţă şi rafinament de neegalat, respectând tradiţia Mustang de jumătate de secol şi statutul său de legendă.

1

Cunoscutul motor Ford V8 de 5 litri – cu 429 CP de 524 Nm în versiunea pentru Europa – este însoţit de un nou motor EcoBoost de 2,3 litri şi 317 cai putere care oferă tehnologie de ultimă generaţie, un turbocompresor performant, consum de combustibil şi emisii reduse de CO2.

Noul Mustang este printre primele vehicule din Europa care oferă SYNC 2. Sistemul Ford avansat de infotainment este dotat cu un ecran tactil, color de 8 inch de înaltă rezoluţie şi control vocal avansat care oferă acces mai facil la sistemul audio, navigaţie, climatizare şi telefoane mobile.

 

Adaugă un comentariu