Noul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake – tot ce trebuie să ştii

Era şi timpul să mai primim ceva veşti bune din Affalterbach! Şi nu am fost dezămăgiţi: tocmai a fost prezentat oficial noul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

CLA 35 4MATIC Shooting Brake debutează tot cu o nunanţă interesantă de galben care ne aduce aminte de Mercedes-AMG A35 4Matic. Pe lângă culoare sub capotă cele două modele mai au ceva în comun: propulsorul de 2 litri cu patru cilindri care dezvoltă  306 CP şi 400 Nm. Suficent pentru ca noul model să realizeze repriza de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde şi să atingă o viteză maximă de 250 km/h. Tracțiunea integrală 4Matic este standard, la fel cum este cutia de viteze automată cu două ambreiaje și șapte trepte.

Punctul de atracţie al noului Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake îl reprezintă design-ul, fiind absolut clar că se adresează unei categorii de clienţi care apreciază această formă specială a caroseriei.  La fel ca în restul gamei Clasa A de nouă generație, interiorul primeşte sistemul multimedia MBUX, şi vine în plus cu o temă dedicată pentru ceasurile de bord. Aşa cum era normal cel mai mult ne place funcția standard RACE-START care permite accelerația maximă din staționare!

Lista de opţionale este foarte lungă şi include trei tipuri de jante pe 19 inchi, scaune sport AMG şi mai multe pachete cu diverse combinaţii de materiale pentru interior.

taguri
Adaugă un comentariu