Noul Mercedes-Benz Clasa E cabrio îţi promite o călătorie lină spre mare – update

Noul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio a fost lansat comercial după prezentarea de la Salonului Auto de la Geneva. Mercedes-Benz a anunţat şi preţurile de comercializare pentru piaţa din România.

Preţuri Mercedes-Benz Clasa E cabrio valabile pentru România:

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio    E 200                          54.811 euro

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio    E 220 D                       57.965 euro

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio    E 300                           59.429 euro

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio    E 400 4Matic             70.139  euro

Preţurile includ TVA şi sunt valabile începând cu luna septembrie 2017.

 

Ştirea inţială.

Noul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio a fost lansat comercial după prezentarea de la Salonului Auto de la Geneva şi promite să ofere o experienţă inedită pentru cei care iubesc drumurile lungi într-un cabrio spre mare.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E Cabrio măsoară 4,826 metri lungime, 1,860 metri lățime și are o înălțime de 1,482 de metri. Ampatamentul are 2,873 de metri lungime și asta se traduce prin 10 centimetri în plus în dreptul picioarelor pasagerilor din spate.

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio a preluat de pe coupe atât interiorul, cât și gama de motorizări. Plafonul textil poate fi comandat în culorile negru, maro, albastru și roșu. Plierea acestuia are loc în 20 de secunde și poate fi acționat până la viteze de maximum 50 km/h.

Așa cum era normal, Mercedes-Benz nu uită de confortul pasagerilor și oferă pe noua Clasa E Cabrio sistemele Aircap și Airscarf . Mercedes-Benz Clasa E Cabrio împrumută de la  Clasa S  pachetul Driving Assistance şi sistemele Car-to-X, Remote Parking Pilot şi Widescreen Cockpit.

Noul Mercedes-Benz Clasa E cabrio – motorizări disponibile

Gama de motorizări a fost preluată de pe versiune coupe. Toate motorizările vor fi disponibile cu transmisia automată cu nouă rapoarte 9G-TRONIC. Pentru noul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio va exista și posibilitatea comandării sistemului de tracțiune integrală 4Matic.

E 200                          184 CP
E 220 d                      194 CP
E 300                          245 CP
E 350 d 4MATIC      258 CP
E 400 4MATIC         333 CP

Noul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio va fi disponibil în showroom-uri la sfârşitul acestei veri. Producătorul german nu a comunicat până la data publicării acestui material preţurile pentru noua Clasa E Cabrio.

Video de prezentare

Adaugă un comentariu