Noul MINI Cooper SE poate fi comandat în România. Iată preţurile

Noul MINI Cooper SE, primul model electric de serie al mărcii britanice este acum disponibil pentru precomenzi în România. Startul livrărilor este programat pentru primul trimestru al anului viitor.

Noul MINI Cooper SE este echipat cu un motor electric de 184 CP şi 270 Nm.  Bateria litiu-ion cu o capacitate  de 32,6 kWh permite o autonomie estimată cuprinsă între 235-270 de kilometri. Poate fi încărcat la o sursă casnică, la wallbox sau la staţiile de încărcare publice, încărcare rapidă cu curent continuu posibilă până la 50 kW. Cablu de încărcare standard este disponibil pentru conectare la o priză de uz casnic.

Noul MINI Cooper SE accelerează  de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde  şi are o viteza maximă limitată la 150 km/h.

Noul MINI Cooper SE poate fi comandat în România

Noul MINI Cooper SE este disponibil cu un preţ de pornire de 33.082€ cu TVA inclus (27.800€ fără TVA). Noul model vine cu o gamă foarte largă de echipamente în standard, care susţin funcţionarea într-un mod electric, inclusiv sistemul eficient de încălzire pe bază de pompă de căldură, navigaţie Connected Navigation sau sistemul de încăcarcare de putere mare (AC – 11 kW, DC – 50 kW).

Comparativ cu un model MINI Cooper S la aceeaşi configuraţie, noul MINI Cooper SE este cu 2000 Euro mai scump (preţul cu TVA).

Adaugă un comentariu