Noul Opel Insignia GSi promite mai multă sportivitate

Noul Opel Insignia GSi este un sedan sport pentru cei care își doresc ceva mai special. Șasiul și aderența bună în combinație cu tracțiunea integrală oferă o experiență de condus cu tentă sportivă.

Noul Opel Insignia GSi este echipat cu motorul turbo de 2,0 litri care produce 260 CP și oferă un cuplu de 400 Nm. Unitatea cu patru cilindri este cuplată la o transmisie automată nouă cu opt trepte de viteză. Șoferul are posibilitatea de a schimba manual treptele cu ajutorul padelelor montate pe volan. Chiar și când transmisia este în modul automat, șoferul poate alege momentul de schimbare a treptelor selectând unul dintre modurile Standard sau Sport.

Opel Insignia GSi mai dispune de șasiu FlexRide, frâne Brembo şi tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului. Arcurile mai scurte coboară GSi cu 10 milimetri și amortizoarele sport speciale reduc ruliul. Șoferul poate alege unul dintre modurile Standard, Tour sau Sport. În funcție de modul ales, direcția și răspunsul accelerației se modifică. Exclusiv pentru GSi este modul Competition care poate fi activat prin intermediul butonului ESP. Apăsarea dublă permite șoferilor experimentați să obțină un control mai bun al direcției și anulează controlul tracțiunii

“Noul Insignia este în mod clar mai rapid pe un tur pe Nürburgring-Nordschleife decât mai puternicul Insignia OPC din generația anterioară', a concluzionat după teste Volker Strycek, Director Autovehicule performante & Motorsport.

Noul Opel Insignia GSi își va face debutul mondial la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt (14-24 septembrie 2017) și va fi disponibil pentru comenzi în Germania la mijlocul lunii octombrie.

Adaugă un comentariu