Noul Renault Megane RS: primele fotografii neoficiale

Renault Sport a prezentat noul model RS pe 26 mai prin intermediul pilotului Nico Hülkenberg care l-a condus pe traseul circuitului de Formula 1 din Principatul Monaco. La acel moment era vorba despre o versiune cu camuflaj.

Noul Renault Megane RS va fi prezentat pe 12 septembrie la Frankfurt Motor Show și va intra la vânzare în primul trimestru din 2018.

Citește și 

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Cum a vrut Mercedes-Benz să cumpere fabrica ARO

Țara cu cea mai ieftină benzină din lume

Între timp au apărut pe internet poze cu maşina în versiunea de serie. Era vorba despre fotografii patent care au fost preluate de la autorităţile care reglementează proprietatea intelectuală. Acum avem ocazia să vedem că fotografiile reflectă realitatea pentru că maşina a fost surprinsă într-un garaj.

Deși era de așteptat să aflăm mai multe lucruri despre motor până acest moment Renault nu a anunțat nimic despre propulsorul noului Megane RS. Totuși media de specialitate avansează un propulsor turbo de 2,0 litri care promite peste 300 CP.

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

Care este prețul litrului de benzină sau motorină înainte de taxe

Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

Singura confirmare despre noul RS a venit de la directorul Renault Sport Cars, Patrice Ratti, care a declarat ca se va ține seama de cerințele clienților și noul model va fi pus în vânzare cu o cutie de viteze manuală sau una EDC.

Generaţia precedentă Renault Megane RS şi-a încheiat cariera în 2016. Maşina era echipată cu un motor de 250 CP şi optional putea fi dotată cu pachetul CUP, care includea un diferential mecanic autoblocant pentru puntea faţă, un tren de rulare mai rigid, etrieri vopsiti în roşu şi discuri perforate.

Sursa foto

 

 

Adaugă un comentariu