UPDATE: Imagini noi cu Jaguar F-Pace

Update: Jaguar a publicat o nouă fotografie cu viitorul F-Pace. Spre deosebire de vechile imagini oferite de britanici, aceasta îl arată pe F-Pace fără pic de camuflaj. Alături de fotografie, Jaguar a mai publicat și un clip video. 

jaguar f-pace

————

26.08.2015

Update: Jaguar a publicat o nouă serie de imagini cu viitorul F-Pace. Modelul producătorului britanic va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care va debuta pe 15 septembrie.

jaguar f-pace (5)

————-

29.07.2015

Update: Jaguar a publicat un set de imagini noi cu viitorul F-Pace. De această dată, britanicii ne prezintă viitorul crossover în timpul testelor efecutate în condiții meteo extreme. Conform informațiilor oficiale, prototipul a fost verificat în Dubai, la peste 40 de grande, dar și în Suedia, la temperaturi de -30 de grade Celsius.

Viitorul Jaguar F-Pace va fi expus oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile la jumătatea lunii septembrie. Modelul britanicilor va fi produs la uzina Solihull, Marea Britanie, iar debutul comercial va avea loc începând cu anul viitor.

———–

7.07.2015

UPDATE: Jaguar F-Pace și-a făcut datoria în prima etapă a Turului Franței 2015, iar oficialii producătorului britanic au pregătit un set de poze noi din timpul probelor. 

Până la debutul oficial pregătit pentru toamna acestui an în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ne mulțumim și cu acest set de imagini.

jaguar f-pace turul frantei 2015 (5)

————

01.07.2015

Prezentat de Jaguar drept un prototip al viitorului SUV britanic, acest F-Pace prezentat într-un material de promovare al Turului Franței pare foarte aproape de producția de serie. Iar cei care vor fi prezenţi la ediția din acest an celebrei competiții de ciclism vor avea ocazia să-l vadă pe viu, cu un camuflaj discret.

Jaguar-F-Pace-004

Până când vor apărea și alte imagini de la eveniment, nu putem decât să ne mulțumim cu ce avem acum – adică cele mai clare ipostaze în care a fost surprins vreodată primul SUV al celor de la Jaguar, care va rivaliza cu BMW X4 și Porsche Macan. Și din câte se poate vedea, F-Pace arată foarte bine, păstrând multe dintre liniile introduse de conceptul Jaguar C-X17 din 2013.

Jaguar-F-Pace-003

Pe dedesubt se ascunde platforma lui Jaguar XE cu multiple componente din aluminiu și noua generație de motoare Ingenium de 2,0 litri, atât diesel cât și pe benzină. Vârful de gamă va fi propulsat de un V6 supraalimentat cu capacitatea cilindrică de 3,0 litri.

Jaguar-F-Pace-002

Deși Jaguar nu a anunțat încă această informație, noul Jaguar F-Pace va debuta cel mai probabil în cadrul salonului Auto de la Frankfurt din acest an, iar primele livrări vor avea loc în prima jumătate a anului viitor.

Sursa: Jaguar

Adaugă un comentariu