Nu știi ce culoare vrei să aibă mașina ta? Iată avantajele și dezavantajele în funcție de nuanță

Atunci când vine vorba despre culoarea mașinii alegerea este întotdeauna dificilă. Astăzi se poartă aproape orice nuanțe la automobile. Totuși, unele au câteva avantaje, dar și dezavantaje. Iată-le:

Mașina albă

Culoarea albă este cea mai ieftină, atunci când automobilul este achiziționat nou. Mașina se observă ușor, dar se și murdărește la fel de ușor, mai ales pe drumurile de la noi din țară.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

CÂT COSTĂ BICICLETA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! Nu te așteptai să acest preț!

Mașina neagră

În mod paradoxal, un automobil negru se va murdări la fel de repede ca unul alb. În plus, orice zgârietură se va observa imediat pe caroseria celui negru.

Mașina gri

Culoarea gri este cea mai comună, când vine vorba despre automobile. Mai mult, aceasta se observă destul de greu pe drum. Din fericire, ține la murdărie. O statistică prezentată de nemți arată că cele mai multe mașini implicate în accidente de circulație sunt de nuanță gri.

Mașina albastră

Această culoare nu este ușor observabilă  de către ceilalți participanți la trafic pe o vreme nefavorabilă. Mașina albastră nu trebuie să fie spălată foarte des.

Mașina roșie

Automobilele roșii se observă ușor de la distanță. În plus, dau o notă de eleganță, mai ales dacă automobilul este o marcă premium.

Mașina galbenă

Din nefericire, există riscul ca posesorii acestor mașini să fie confundați cu taximetriști. Culoarea este strident și se adresează mai ales tinerilor nonconformiști. Se observă extrem de ușor în trafic.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Printre pasiunile Simonei Halep să află la loc de cinste și condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro.

Adaugă un comentariu

Articole similare