O femeie acuză poliţiştii din Hunedoara că i-au reținut degeaba permisul auto (Video)

O femeie acuză poliţiştii din Hunedoara că i-au reținut degeaba permisul auto, după un accident bizar petrecut pe 22 iunie a.c., la ora 1:55, pe ruta Deva- Ilia, deşi ea nu ar fi încălcat nicio regulă de circulaţie.

Oferte INCREDIBILE de la ANAF: VW Tiguan, Passat şi multe altele se VÂND la preț de Logan

Atenţie! Planul de amenzi e din nou la modă! N-ai asta în maşină – plăteşti 525 lei

Greşeală URIAŞĂ în legislaţie! Toți ȘOFERII trebuie să știe asta!

Imaginile de pe camera de bord, pe care femeia spune că o avea în maşină, un BMW seria 5, arată cum şoferul care venea din sens opus pierde la un moment dat controlul volanului şi îi taie, brusc, calea.

În procesul-verbal, agenţii arată însă că vina aparţine femeii, aşa că i-au luat permisul de conducere şi au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, potrivit sursei citate.

‘Au zis că după cum se văd mașinile și poziția mașinilor pe bandă sigur sunt cea vinovată și nu au mai stat la discuție. Nu au mai ascultat ceea ce povesteam eu că s-a întâmplat deja. Ziceam că am cameră de bord, am filmarea accidentului complet. Au zis că pe ei nu-i interesează. Asta se va recunoaște numai în instanță. Ei nu vizualizează, să mă duc cu filmarea aia numai în instanță’, spune Zolya Eniko, șoferița implicată în accident, acuzând că poliţiştii nici măcar nu au vrut să vadă imaginile.

În schimb, celălalt şofer recunoaşte că a scăpat, la un moment dat, maşina de sub control, dar susţine că a apucat să redreseze autovehiculul şi nu se consideră vinovat de producerea accidentului: ‘Eu am derapat în curbă şi am evitat o vulpe şi m-am încadrat pe banda mea corect. Ea, probabil, din cauza farurilor mele, s-a intimidat şi a trecut pe sensul meu de mers. Am avut impresia că vrea să treacă pe partea dreaptă, pe lângă mine. M-a lovit fix în lateral’.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu