O femeie cu o alcoolemie URIAŞĂ s-a răsturnat într-o intersecție din Galați

O femeie care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din municipiul Galaţi, poliţiştii stabilind că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool în aerul pur expirat. 

Val de reacţii pe internet după ultima postare a poliţistului Marian Godină

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a anunţat că un accident rutier în care a fost implicat o singură maşină a avut loc miercuri la intersecţia străzilor Bulevardul Dunărea şi Calea Galaţi.

TUPEU FĂRĂ LIMITE! A parca așa, apoi a plecat liniștită, dar NU SE AȘTEPTA LA CE A URMAT!

‘Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă conducătoarea auto a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice”, a spus Gabriela Costin.

Din luna iunie, probele biologice pentru testarea alcoolemiei, la conducătorii auto vor trebui procesate exclusiv cu un dispozitiv special care trebuie să se afle în dotarea tuturor Serviciilor IML din ţară.

Adaugă un comentariu