O mașină a lui Țiriac a obţinut premiul cel mare la concursul „Belgrade 24 Hours of Elegance”

Modelul Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon din cadrul Ţiriac Collection a câştigat titlul „Best of Show’ la ediţia de anul acesta a concursului de eleganţă auto „Belgrade 24 Hours of Elegance’.

Mașina a fost produsă într-o ediţie limitată de 710 exemplare. Automobilul care aparține lui Țiriac a fost fabricat în anul 1937 la Derby și are sub capotă un motor V12 de 7,340 cc.

Ca și opțiuni, automobilul are oglindă retrovizoare, dublu claxon, far de zi poziţionat central şi o trusă completă de scule fiind echipat pentru călătorii.

Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon a triumfat la evenimentul care a avut loc la Palatul Regal din Belgrad și și-a adjudecat titlul de “Best of Show” la „Belgrade 24 Hours of Elegance’.

De ce merge întotdeauna o mașină în spatele automobilului lui Ion Țiriac atunci când afaceristul se plimbă prin Capitală?

În perioada 2012-2014, mașina a fost complet restaurată de inginerii Ţiriac Collection, iar în 2014, a obținut premiul special al juriului pentru restaurare, în cadrul Concursului de Eleganţă, desfăşurat anual la Sinaia.

Sursă: adevarul.ro

Adaugă un comentariu