O mașină Tesla pe autopilot a lovit un automobil de poliție

În urmă cu o zi, un automobil marca Tesla care rula pe pilot automat a lovit un automobil de poliție în Laguna Beach, California. Șoferul modelului Tesla a fost rănit.

Un automobil Tesla a intrat într-o mașină de poliție staționată în Laguna Beach, California. Șoferul Teslei a suferit răni minore la nivelul feței, din cauza ochelarilor de vedere.

ULUITOR! Ştiai că VW PASSAT are un menu secret? Iată cum îl poţi vedea

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

Bărbatul a declarat oamenilor legii că mașina sa era pe autopilotaj, dar informația va trebui confirmată de o expertiză tehnică.

„Atunci când folosesc pilotul automat, șoferilor li se amintește continuu să își țină mâinile pe volan și să mențină controlul asupra vehicului pe toată durata cursei’, a explicat un purtător de cuvânt al companiei Tesla.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Acesta a adăugat: “Tesla a precizat întotdeauna cât se poate de clar că autopilotul nu îndepărtează riscul de accidente și înainte ca șoferul să treacă pe pilot automat, trebuie mai întâi să accepte o casetă de dialog în care i se aduce la cunoștință că «autopilotul este proiectat pentru autostrăzi care au un separator pe mijloc și o delimitare clară a benzilor”.

Adaugă un comentariu