Ocazie rară: un Aston Martin Vulcan va fi scos la licitaţie

Aston Martin Vulcan a fost expus în premieră la Salonul Auto de la Geneva din 2015  şi a fost produs în doar 24 de exemplare care au fost comandate înainte ca maşina să fie lansată.

Aston Martin Vulcan are o caroserie monococă din fibră de carbon și dispune de un motor V12 aspirat natural de 7,0 litri capabil sa ofere 800+ CP. Resursele unității vor fi manageriate cu ajutorul unei cutii de viteze secvențiale cu șase rapoarte. Pentru a putea ține în frâu herghelia oferită de Vulcan, britanicii au montat un sistem de frânare Brembo cu discuri de 380 mm pe față, respectiv 360 mm pe spate.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

Fiind produs într-o serie atât de mică este un adevărat eveniment când un Aston Martin Vulcan apare pe piaţă. Modelul care va fi scos la licitaţie are numărul 11 şi a fost estimat la minim 2.300.000 dolari.

Licitaţia se va desfăşura între 18 şi 20 august în SUA. Doritorii trebuie să ştie că Aston Martin Vulcan nu poate fi folosit decât pe circuitemaşina nefiind omologată pentru circulaţia pe drumurile publice.

Se pare că luna august a acestui an este una favorabilă colecţionarilor auto pentru că recent şi un model Ferrari Sergio foarte rar a fost scos la licitaţie. Ferrari Sergio este un tribut adus legendarului designer Sergio Pininfarina. Mașina a fost expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2015 și o a fost produsă într-o serie redusă de șase exemplare. Ferrari Sergio este bazat pe modelul 458 Italia dar designul este schimbat radical comparativ cu cel al unui Ferrari de serie, având o zonă frontală mai plată, cu blocuri optice care se prelungesc către interior. Jantele sunt și ele special realizate pentru Ferrari Sergio.

Ce mașini a condus Cristian Tudor Popescu și cum a ajuns la Săndica, după ce i-au furat Rechinul Șoselelor

VIDEO – INSTANT KARMA! A vrut să fie șmecher în trafic, dar s-a trezit fără ușă la mașină!

Adaugă un comentariu