Un exemplar foarte rar Ferrari Sergio a fost scos la vânzare

Lumea colecționarilor Ferrari a fost cutremurată de vestea că primul exemplar Ferrari Sergio este pus în vânzare. Se umblă la conturi, se caută cu disperare informații și de data asta acțiunea chiar este justificată pentru că vorbim de primul Ferrari Sergio din cele șase produse.

Ferrari Sergio este un tribut adus legendarului designer Sergio Pininfarina. Mașina a fost expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2015 și o a fost produsă într-o serie redusă de șase exemplare. Ferrari Sergio este bazat pe modelul 458 Italia dar designul este schimbat radical comparativ cu cel al unui Ferrari de serie, având o zonă frontală mai plată, cu blocuri optice care se prelungesc către interior. Jantele sunt și ele special realizate pentru Ferrari Sergio.

Cromatica este în două nuanțe, negru-galben, care se continuă și în habitaclu. Acesta nu se diferențiază prea mult de cel al lui 458 Spider, dispunând de scaune sport îmbrăcate în Alcantara, cu cusături contrastante, inserții din fibră de carbon pe planșa de bord, alături de o emblemă cu inscripția „Sergio'.

Citește și 

Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

Tupeu: posesorul unui Lamborghini parchează fără jenă pe locurile rezervate categoriilor speciale

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

Puterea vine de la un motor V8 de 4,5 litri, capabil de 605 CP, care poate propulsa excusivistul roadster până la 100 km/h în numai 3 secunde.

Cât costă?

Din cele șase exemplare Ferrari Sergio produse una a ajuns în Emiratele Arabe, trei în SUA, una în Japonia și o altă unitate în Elveția. Unitatea Ferrari Sergio care se vinde acum este cea care a fost cumpărată în Europa și are la bord doar 118 km. Prețul cerut în acest moment este 4.300.000 euro.

Sursa: gtspirit.com

Adaugă un comentariu