Opel Crossland facelift – primele informații

Opel Crossland a preluat noul design lansat doar cu câteva săptămâni în urmă de și noul Opel Mokka. Pe lângă design, Opel a îmbunătățit șasiul și direcția modelului Crossland și a adăugat un nivel de echipare sportiv GS Line+, precum și sistemul adaptiv de control al tracțiunii IntelliGrip.

Integrând grila radiatorului și farurile, Opel Vizor acoperă întreaga parte frontală a autovehiculului. Acesta extinde optic lățimea și organizează partea frontală cu un număr redus de elemente.

Alte noutăți sunt scuturile de protecție față și spate (vopsite argintiu în cazul variantei Ultimate), proiectoare de ceață față cu LED (cu ornament cromat pentru variantele Ultimate și Elegance), bandouri cromate pentru uși, pentru nivelul de echipare Ultimate, precum și o gamă de jante din aliaj ușor de 16 și 17 inch. Jantele de 16 inch sunt disponibile în variantele argintii, bicolore și negru ultra-lucios, în timp ce jantele de 17 inch sunt disponibile bicolore și în varianta negru ultra-lucios.

Opel Crossland facelift - primele informații

Gamei sistemelor de infotainment include Radio BT, Multimedia Radio și varianta de top, sistemul Multimedia Navi Pro cu ecran color tactil cu diagonala de 8.0 inch. Sistemele multimedia sunt, de asemenea, compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto.

Opel Crossland facelift - primele informații

La capitolul motorizări sunt disponibile propulsoare pe benzină de 1,2 litri/83 CP cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte, dar și unitatea turbo de 1,2 litri în versiunile de 110 CP  ( cutie manuală 6 trepte) și 130 CP. Varianta cea mai puternică poate fi comandată și cu cutie de viteze automată cu 6 trepte.

Oferta de propulsoare diesel include unitatea de 1,5 litri cu 110 CP  ( cutie manuală cu 6 trepte) și 120 CP (transmisie automată cu 6 trepte).

Opel va deschide în curând comenzile pentru noul Crossland, care va sosi în reprezentanțe la începutul anului 2021.

Adaugă un comentariu