Aceasta este „fața” viitoarelor modele Opel. Pe ce model o vom vedea pentru prima dată

Opel a prezentat noua semnătură de design a părții frontale, pe care o vom vedea, în forme ușor diferite, pe toate modelele din gama producătorului.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Opel a publicat încă o imagine teaser cu viitorul Mokka, care va debuta comercial la finalul acestui an. De această dată ne este arătat designul părții frontale al SUV-ului subcompact din Russelsheim; semnătura poartă numele de Opel Vizor.

După spusele Opel, acest design se va regăsi, într-o formă ușor diferită, pe toate modelele viitoare ale producătorului. Inspirația vine de la coupe-ul Opel Manta, produs în anii ’70 și ’80.

„A fost foarte important pentru noi să creăm o înfățișare nouă pentru marcă, care să fie fidelă viitoarei noastre filosofii de proiectare, aceea a unui design atât îndrăzneț, cât și simplu, clar. Noul Opel Vizor, care debutează în următoarea generație Mokka este clar și distinctiv, în timp ce este fidel rădăcinilor germane — forma urmează funcționalitatea. Nu este nevoie de o grilă clasică în mașinile electrice precum Mokka, astfel, Vizor creează o integrare perfectă a iluminării viitoare și a altor tehnologii de vârf’, a explicat Mark Adams, vicepreședintele Opel.

Informațiile despre noul Opel Mokka sunt încă ținute secrete, însă știm că va împărți platforma cu actualul Peugeot 2008 — și, cel mai probabil, și oferta de motorizări. Asta înseamnă că Mokka va fi disponibil cu motoare pe benzină de 1,2 litri sau diesel de 1,5 litri; totodată, Opel pregătește și o versiune electrică pentru Mokka: motor cu 136 de cai-putere, alimentat de o baterie cu capacitate de 50 kWh.

Adaugă un comentariu