Teaser electric: ce am aflat despre viitoarea generație Opel Mokka

Opel Mokka se pregătește pentru testele finale de dinainte de intrarea în producție. Prima dată vom face cunoștință cu versiunea sa electrică.

Citește și:

Coronavirus: unde poți merge cu mașina, ce completezi în declarație, ce faci cu permisul expirat

Un tren a spulberat o mașină în județul Buzău. Ce a urmat a surprins autoritățile

Golf pierde titlul de bestseller VW. Iată noua vedetă în vânzări de la Volkswagen

Opel a publicat o primă imagine cu următoarea generație Mokka, despre care spune că o vom vedea „în curând pe drumurile europene’.

Producătorul din Russelsheim nu a dat — evident — foarte multe detalii despre noul său crossover, care este „pregătit pentru primele teste importante ale inginerilor Opel’. Producția de serie a lui Mokka este programată să înceapă în al patrulea trimestru al lui 2020 și va ajunge la clienți la începutul anului următor. Mokka va avea, în premieră, și o versiune pur electrică — aceasta fiind prima care își va face debutul, urmată de versiunile cu motorizări termice.

„Am urmărit foarte atent dezvoltarea noului Mokka timp de doi ani și jumătate și sunt foarte mândru de acest nou Opel, care va fi electric de la început! Pot promite că noul Mokka va fi unul dintre cele mai interesante autovehicule din lunga noastră istorie! Această a doua generație arată tot ce înseamnă Opel astăzi, dar și ce va însemna în viitor, va schimba percepția asupra mărcii noastre. Inginerii noștri încă lucrează la aspecte importante, aștept cu nerăbdare să prezint noul Mokka în curând,’ a declarat CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Având în vedere că noul Mokka va împărți platforma CMP (Common Modular Platform) a Grupului PSA cu Peugeot 2008, putem să ne așteptăm de la noul Mokka să dispună de același ansamblu propulsor ca e-2008: 136 de cai-putere, baterie de 50 kWh și autonomie de circa 300 de kilometri.

Adaugă un comentariu